Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

Win11PrivacyFix – Windows 11'inizin kontrolünü elinize alın

 

Win11PrivacyFix – Windows 11'inizin kontrolünü elinize alın

 Ramakanth

Abelssoft'tan Win11PrivacyFix , Windows 11 PC'nizin kontrolünü elinize almanıza ve hangi bilgilerin Microsoft ile paylaşılacağını belirlemenize olanak tanır.

Windows 11 , Microsoft ile veri paylaşmasına izin veren varsayılan bir ayarla birlikte gelir. Windows 10'un piyasaya sürülmesinden bu yana ve hatta ondan önce, gizlilik konusunda pek çok tartışma oldu. Yazılım şirketinin bunun için vermesinin nedeni, müşterinin deneyimini iyileştirmesi gerektiğidir.

Windows 11, arka planda Microsoft sunucularıyla pek çok bilgiyi paylaşır. Çoğu zaman, veriler kullanıcının yararına gönderilir, ancak birçok kişi mahremiyetleri konusunda endişelenmekte haklıdır . Bunun nedeni, özel bilgilerin genellikle kullanıcılar için benzersiz reklam profilleri oluşturmak için kullanılmasıdır. Bu nedenle. Bu durumda kullanıcılar, Microsoft'un hangi bilgileri alacağına ve hangi bilgileri almayacağına kendileri karar vermek isterler. Win11PrivacyFix aracının yaptığı budur.

Win11PrivacyFix Kullanıcı Arayüzü

Fareye tıklayarak açılıp kapatılabilen birçok ayar vardır. Kullanımı çok kolaydır. Örneğin, bu Abelssoft yardımcı programı, mikrofonun süresiz olarak etkin kalmasını veya klavye girişlerinin süresiz olarak iletilmesini engeller.

Bir düğmeye tıklayarak önceden tanımlanmış üç optimizasyon stratejisinden birini uygulayabilirsiniz. Microsoft sunucuları ile tüm iletişimi durdurmak için “Cloak” modunu kullanabilirsiniz. Bu mod size doğru gelmiyorsa, güvenlik ve konfor arasında iyi bir denge olan “Önerilen” modu düşünmek isteyebilirsiniz. “Varsayılan” mod ise, Windows varsayılan ayarlarını neredeyse geri yükler.

Win11PrivacyFix Özellikleri:

  • Microsoft'un özel verileri toplamasını engeller.
  • Explorer ve arka plan hizmetlerini optimize eder.
  • Güvenliği ve kontrolü yeniden kazanın.
  • Kullanımı basit – Microsoft'un meraklı gözleri tek bir tıklamayla uzakta tutulabilir.
  • Windows 11'i ihtiyaçlarınıza göre uyarlar

Win11PrivacyFix'i Ücretsiz Alın:

Önceden etkinleştirilmiş yükleyiciyi bu bağlantıdan veya bu bağlantıdan[4.6 MB] indirmeniz yeterlidir .

Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder