Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

TunesKit iPhone Unlocker Ücretsiz Lisansı[Windows/Mac]

 

TunesKit iPhone Unlocker Ücretsiz Lisansı[Windows/Mac]

TunesKit iPhone Unlocker , 4 haneli parolalar, 6 haneli parolalar, Touch ID ve Face ID dahil olmak üzere iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdan çeşitli kilit ekranlarını hızlı ve zahmetsizce kaldırmanızı sağlar. Hızlı ve güvenli. iTunes için herhangi bir gereklilik yoktur.

Bu basit programın yardımıyla, Face ID'nin çalışmaması durumunda iPhone'unuzun şifresini sıfırlayabilir ve cihazınıza tekrar erişim sağlayabilirsiniz.

TunesKit iPhone Unlocker , parolanızı unuttuysanız iOS aygıtınıza hızlı ve kolay bir şekilde yeniden erişmenizi sağlar. Buna ek olarak, hatalı parola girmek için birden fazla başarısız denemeden sonra devre dışı bırakılmış bir iPhone, yanıt vermeyen bir iPhone ekranı vb. gibi çeşitli başka durumlarda da yararlıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, uygulama bir iPhone , iPad veya iPod touch'ın kilidini açmayı teklif ediyor.

TunesKit yazılımını başlattığınızda, çözebileceği sorunların bir listesini ve onu nasıl kullanmanız gerektiğine dair uyarıları görürsünüz. Bu uygulamayı kullanırsanız, hedef cihazdaki tüm verilerin silineceğini unutmayın. Verilerinizin yedeği yoksa, kaybedebilirsiniz, bu yüzden bir tane almalısınız. Bonus olarak, iPhone Unlocker, iOS'unuzu otomatik olarak en son sürüme günceller. Son adım olarak, pil seviyesinin yüksek olduğundan emin olun.

TunesKit iPhone Unlocker Kullanıcı Arayüzü

DFU moduna girmek için, size nasıl yapılacağını gösteren ayrıntılı talimatlar ve grafikler içeren sonraki ekrana tıklayın. Sonraki ekran, belirli bir cihazda DFU moduna nasıl girileceğini gösterir.

iPhone Unlocker, iPhone 8 ve üstü, iPhone 7 ve 7 Plus ve diğer modellerle çalışır. Ayrıca, ana sayfa düğmesi olan iPad'ler ve yüz kimliğine sahip iPad'lerle de çalışır.

Talimatlar, cihazı bir USB kablosuyla bilgisayara bağlama ihtiyacı ile başlar. Daha sonra cihazın tipine ve modeline bağlı olarak değişirler.

TunesKit iPhone Unlocker Özellikleri:

TunesKit iPhone Unlocker Hediye:

Hediye sayfasını ziyaret edin .

Windows veya Mac'i seçin (Kutuyu işaretleyin), e-posta adresinizi girin ve "Gönder" düğmesine basın.

Not: Hediye sayfası, Windows ve macOS için 1 PC için 1 Aylık lisans sunar .

Birkaç dakika içinde iPhone Unlocker aktivasyon kodunuzu içeren bir e-posta alacaksınız.

Yukarıda verilen indirme bağlantılarına tıklayarak yazılımı yükleyin. Yazılımı kullanmaya başlar başlamaz, e-posta adresinizi ve lisans kodunuzu girmeniz istenecektir.

TunesKit iPhone Unlocker Aktivasyon Kodu


DOWNLOAD

Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder