Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

KMSPico v11 İndir – Windows 10 aktivatör

KMSPico en mükemmel Anahtar Yönetim Hizmeti etkinleştirme yöntemidir (Vista'dan bu yana) evrensel otomatik aktivatör tabanlıdır, Microsoft Office & Windows'un tüm sürümlerini destekler (Office 2007, 2010, 2013, 2016 gibi; Windows 7/8/8.1/10;...). Tüm yapmanız gereken etkinleştirmek için sadece bir tıklama.
Download KMSPico to Activate Windows and Microsoft Offcie

KMSPico ile Windows veya MS Office Nasıl Etkinleştirilir?

1. Öncelikle anti-virüs sistemini geçici olarak devre dışı bgereklidir. (Anti-virüs şirketleri korsan pencere ve ofis kopyaları aktive izin vermez)
2. Sen git : Denetim Masası => Sistem ve Güvenlik => Kullanıcı Hesabı Kontrol Ayarlarını Değiştir => Asla bildirme
3. Bu linklere tıklayarak KMSPico son sürümünü indirmek:
4. İndirdiğiniz Yazılımı yükleyin ve Çalıştırın.
5.Kırmızı düğmeye basın ve başarı mesajını bekleyin.
Download KMSPico
Bu Yazılım etkinleştirmek için kullanılabilir:
  • Windows Vista İş /Kurumsal/
  • Windows 7 Professional/Enterprise/Starter/Ultimate/Home Premium
  • Windows 8/8.1 Tüm Sürümler
  • Windows 10 Tüm Sürüm
  • Ofis 2007 2010/2013/2016
  • Windows Server 2008/ Standart/ Datacenter/ Kurumsal/ 2008R2/ Standart / Datacenter / Kurumsal
  • Windows Server 2012/Standard/Datacenter/2012R2/Standard/Datacenter
  • Windows Server 2016 (Teorik)

KMSPico nedir

KMSPico, Microsoft Windows'un korsan sürümünü doğrulamak için kullanılır. Ancak, bu KMS teknolojisi Microsoft tarafından maruz kalmadan, karşılıklı kazanç için Microsoft tarafından tanıtıldı.
Bu anahtarların aynı ekip tarafından genel kullanım için yayınlandığı nızı söyleyebilirsiniz.
KMSPico aynı zamanda Microsoft'un kurallarını ihlal etmeyen bu tür teknolojilerin yazılımıdır. Her makine KMS Teknolojisi kullanmasına izin veren yerel bir sunucu gibi.!
Windows işletim sistemi etkinleştirmede size yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda bir Microsoft ürünü olan MS Office'i etkinleştirmenize de yardımcı olur.
MS office'in yeni sürümlerinin tüm özelliklerini kullanabilmeleri için etkinleştirilmesi gerektiğini biliyorsunuz. Birkaç gün süren bir denemeyle birlikte geliyor. Deneme süresi sona erdiğinde, yeniden kullanmak için etkinleştirmeniz gerekir. Bu nedenle bu aktivatör de etkinleştirme için yararlıdır.

KMSPico Nasıl Çalışır?

KMSPico kavramını anlamak için öncelikle KMS'nin nasıl çalıştığını anlamanız gerekir. Düzgün bir şekilde öğrenebilmeniz için Microsoft'a bir örnek alıyoruz. Bildiğiniz gibi Microsoft birçok küçük ve büyük şirketler ile çalışır. Yani bu şirketlerin insanlar kullandıkları pencerelerveya diğer ürünleri doğrulama sorunu var.
Microsoft bu sorunu çözmek için Key Management Server (KMS) atar. Bu şekilde, Windows'larını etkinleştirmek için Windows ürün anahtarını girmeleri gerekmez. Bunun yerine, KMS sunucusu üzerinden gitmek ve bu sunucu Microsoft ürünlerini etkinleştirir.
Bu şekilde Microsoft, birim lisanslı ürünlerin etkinleştirilmesini elde etti. Yani, şimdi her şirket yerine her sistem için windows ayrı bir kopyasını satın KMS sunucu kullanır.
Aynı prensipte de çalışır. Sizi KMS sunucusuna bağlar ve pencerelerinize KMS sunucusunun bir parçası olduğunu gösterir.

KMS Pico Ne Yapar

Windows veya Microsoft ürününün bir kopyasını satın aldığınızda, bu ürünün deneme sürümünü alırsınız. Bazıları anahtarlardan oluşur, aksi takdirde deneme sürümlerinde ortaya çıktılar.
Deneme sürümleri neredeyse 30 gün boyunca sınırlıdır. Deneme süresi dolduğunda, ürünü daha fazla kullanmak için etkinleştirmeniz gerekir.
Deneme süresi dolduğunda Windows veya MS Office'in bazı özelliklerini kullanamazsınız. Bu durumda, bir ömür boyu bu ürünü kullanabilirsiniz, böylece bir aktivatör olması gerekir.
KMS Pico, Microsoft ürünlerini ücretsiz olarak kullanabilmeniz için bu tür yazılımlara bir örnektir.
Kullanıcılarına bunu etkinleştireceklerine dair garanti veren internet üzerinde birçok araç mevcuttur. Ama bu aktivatörlerin çoğu telefonunuza zarar trojans ve kötü amaçlı yazılım var.

Kmspico Özellikleri

Bu aracın kullanımı çok kolay birçok özelliğe sahiptir. Bu iyi bir kullanıcı dostu UI vardır, herkes birkaç saniye içinde anlayabilirsiniz.
Bu para ve zaman kazandırır, bunun yardımıyla microsoft office ve Microsoft pencerelerini ücretsiz olarak para ödemeden etkinleştirebilirsiniz.
Bu özellikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki listeyi okuyun:
  • Bu araç, Microsoft Office'in farklı sürümlerini etkinleştirmenize yardımcı olur (2010'dan 2016'ya kadar 365). Ya x84 bit veya x64 bit. Bu araç, ürünün sürümünü otomatik olarak algılar.
  • Tamamen ücretsiz ve aynı zamanda bir virüs ve kötü amaçlı yazılım korumalı bir araçtır.
  • Bu etkinleştirme kullanmak için bir internet bağlantısı olması gerekmez. Tamamen bağımsız (Çevrimdışı) bir araçtır.
  • Bu araç size gerçek ve orijinal etkinleştirme sağlar. Yakalanma konusunda endişelenmene gerek yok.
  • Ayrıca katları dillerini destekler.
  • Düzgün çalışması için Framework 4.0 veya üzeri sürümü have.Net gerektirir.
Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder