Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

Microsoft 2020'den Windows 10 ISO'dan Ücretsiz İndir

Microsoft, Windows 10'un önceki sürümlerini çalıştıran kullanıcılar için en son Windows 10 Mayıs 2019 Güncelleştirmesi'ni (sürüm 1903) Windows Update hizmeti aracılığıyla yayımladı.
Windows 10'u nedense yeniden yüklemek istiyorsanız veya Windows 10'un en son sürümünü almak için sabırsızlanıyorsanız, Windows 10'un en son sürümünü Microsoft'tan indirebilirsiniz.
Windows 10'a yükseltilen kişiler, USB sürücüsünden Windows 10'un temiz bir yüklemesini gerçekleştirmek isteyebilir. Windows 10'un temiz bir yeniden yüklemesini veya yüklenmesini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılardan biriyseniz, Windows 10 ISO'u Microsoft'tan ücretsiz olarak kolayca indirebileceğinizi bilmekten mutluluk duyacaktır.

Yöntem 1: Ürün anahtarını girmeden Microsoft'tan Windows 10 ISO indirme bağlantısını alırsınız

Adım 1: Microsoft'un bu sayfasını ziyaret edin: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 ve Medya Oluşturma Aracı'nı indirin. Bu araç size ürün anahtarı sorarsa, bu yöntemi yaptığınızda, aşağıdaki yöntem 2 yapabilirsiniz.
Media-Creation-Tool
İndirdikten sonra, aşağıda gösterildiği gibi 1 dosya alırsınız.
Download-tool
Adım 2MediaCreationTool dosyayıaçarsanız, biraz uzun zaman alabilir. 5 dakikadan fazla beklerseniz ancak aşağıdaki pencerenin görüntülendiğini görmezseniz, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yeniden açın. Dosyayı açtıktan sonra Kabul Et'i
Accept-1.png
Adım 3Başka bir bilgisayar için yükleme ortamı oluştur'u seçin ve İleri'yi tıklatın
13.png
Step 4: You will get the window below. If you see the Use the recommended options for this PC, you deselect as the frame 1 below, then in the Language (language) if the default is not English ( United States) you click on it and select it again into English (United States)
use-the-recommended
Edition'da 3 seçeneğiniz vardır: Windows 10, Windows 10 Ev Tek Dil ve Windows 10 N. Windows 10'u seçersiniz, çünkü bu sürüm Windows 10 Home ve Windows 10 Pro'dur, Windows 10'u yüklemek için bu dosyayı kullandığınızda Ev veya Pro sürümünü yüklemeyi seçebilirsiniz.
Edition Windows 10
Mimari'de,Windows sürümünü seçersiniz. İndirmek istediğiniz ISO dosyası: 32-bit (x86) veya 64-bit (x64) veya Her Ikisi (her iki sürümü de yüklemeyi destekler)
Architecture
Her ikisini de değil, 32 bit veya 64 bit'iseçmelisiniz. Örnek ben 32-bit (x86) seçin, sonra bir sonraki adıma gitmek için Next seçin.
Windows 10 ISO Download
Adım 5: "Hangi ortamıkullanacağınızı seçin" üzerinde ISO dosyasını seçersiniz => Sonraki
Windows 10 setup ISO file
Adım 6: ISO resim dosyasını kaydetmek için bir konum seçersiniz ve Windows 10 ISO resim dosyanızı indirmeye başlamak için Kaydet düğmesini tıklatırsınız.
81
Now the computer will start downloading files from Microsoft to your computer. The download time may be 10 to 120 minutes depending on your internet speed.
Download Windows 10
İndirme tamamlandıktan sonra, aşağıda gösterildiği gibi iletiyi göreceksiniz, tamamlamak için Finish'i seçin
111
Dosyayı kaydetmeyi seçtiğiniz yere gidersiniz (Örnek Ben Masaüstü ekranını seçerim) ve bir Windows dosyası görürsünüz (bu dosya bir iOS dosyasıdır, bilgisayara bağlı olarak farklı ekran simgeleri olacaktır, ayıklamanız gerekmez) , artık iy'yi istediğiniz klasöre yeniden adlandırabilir veya taşıyabilirsiniz.

Yöntem 2: Bu bağlantıları tıklayarak Windows 10 ücretsiz indirme alabilirsiniz

Yöntem 3: Ücretsiz bir üçüncü taraf aracı kullanarak Windows 10 ISO'dan indirebilirsiniz

Adım 1: Heidoc.net tarafından geliştirilen indirme aracı buraya tıklayarak
Adım 2: İndirdiğiniz bu dosyayı açın ve "Windows 10" seçeneğini seçin
Adım 3: İstediğiniz sürümü ve languge'ı seçersiniz, ardından Onayla'yı tıklatın
free windows 10 iso download
Adım 4: İndirmek istediğiniz sürümü seçin (32 bit veya 64 bit) ve download'a tıklayın
Windows 10 ISO free download

Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder