Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

PC için İndir AdGuard Premium v7.3.2979




Adguard Premium - sizi sinir bozucu reklamlardan, kötü amaçlı ve kimlik avı web sitelerinden, çevrimiçi izleme ve çok daha fazlasından koruyan dikkat çekici bir web filtresidir. Adguard, her türlü internet reklamını gerçekten işler. Adguard koruması nasıl çalışır? Adguard, kimlik avı ve kötü amaçlı web sitelerine yönelik istekleri engelleyerek ve müdahaleci tarayıcı reklamlarını kaldırarak tarayıcı trafiğinizi filtreler.
Premium Adgouard özellikleri - Kötü amaçlı ve kimlik avı sitelerine karşı koruma. Kara listelerimiz milyonlarca web sitesi içeriyor. Adguard ile çevrimiçi tehditlere karşı korunursunuz! - - Geliştirilmiş reklam engelleme. En yüksek filtreleme kalitesi.
Adguard hızlı ve kolay bir şekilde kurulur ve sizin için tüm yapılandırma ve güncellemelere bakar. Bundan sonra, genellikle yaptığınız gibi internette sörf yaparsınız. Adguard bilgisayarınızı korur ve web alışkanlıklarınızı değiştirmenize neden olmaz.
• Filtreleme
Adguard, ROOT ayrıcalıkları olmadan trafiği filtrelemek için yerel VPN teknolojisini kullanır. Bu, VPN sunucusunun doğrudan cihazınıza gömülü olduğu anlamına gelir, bu nedenle ek uzak bağlantılara gerek yoktur. Uygulamayı çalıştırdıktan sonra, hemen tüm İnternet bant genişliğinizi sessiz ve hızlı bir şekilde filtrelemeye başlar.
• Koruma ve engelleme
Bir web sayfasını işlerken Adguard aynı anda birkaç şey yapar:
1. Reklamları ve çevrimiçi izleme kodunu doğrudan sayfadan kaldırır.
2. Bir sayfayı kimlik avı ve kötü amaçlı siteler veritabanımıza göre denetler.
3. Bilinmeyen kaynaklardan indirilen uygulamaları kontrol eder.

DOWNLOAD

Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum: