Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

Ürün anahtarı olmadan Windows 7 Professional'ı etkinleştirin 2019

Ürün anahtarı olmadan Windows 7 Professional nasıl etkinleştirilir 2019



Ben bu makalede gösterecektir .
Adım 1: http://bit.ly/w7petxt
Adım 2: Yukarıdaki kodu yeni bir metin belgesine kopyalarsınız
copy-text-to-activate-windows-7-Professional
Adım 3: Toplu dosya olarak kaydetmek için "Farklı Kaydet"i seçersiniz, "1click.cmd", "1click.cmd" adını toplu dosya olarak kaydedin, "1click.cmd" adını
save code as batch file
save code
Step 4You Run the batch file as administrator
Run the batch file as administrator
You can see the result
activate-Windows-7-Professional-without-product-key
You can watch this video to know more :

With this method you can activate :
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Professional N
  • Windows 7 Professional E
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Enterprise N
  • Windows 7 Enterprise E

Windows 7 Features

1.Themes
Support for themes has been extended in Windows 7. In addition to providing options to customize colors of window chrome and other aspects of the interface including the desktop background, icons, mouse cursors, and sound schemes, the operating system also includes a native desktop slideshow feature. A new theme pack extension has been introduced, , which is essentially a collection of cabinet files that consist of theme resources including background images, color preferences, desktop icons, mouse cursors, and sound schemes.The new theme extension simplifies sharing of themes and can also display desktop wallpapers via RSS feeds provided by the Windows RSS Platform. Microsoft provides additional themes for free through its website..themepack
2.Start menu
The start orb now has a fade-in highlight effect when the user hovers the mouse cursor over it. The Start Menu’s right column is now the Aero glass color. In Windows Vista, it was always black.
Windows 7'nin Başlat menüsü, öncekilerin iki sütunlu düzenini çeşitli işlevsel değişikliklerle korur:
  • "Belgeler", "Resimler" ve "Müzik" düğmeleri artık aynı adı taşıyan Kitaplıklara bağlaşıyor.
  • Yeni bir aygıt yöneticisi görüntüleyen bir "Aygıtlar ve Yazıcılar" seçeneği eklendi.
  • Windows Vista'daki "kapat" simgesi, simge tıklatıldığında hangi eylemin alınacağını belirten bir metin bağlantısıyla değiştirildi. Yapılacak varsayılan eylem artık Görev Çubuğu ve Başlat Menüsü Özellikleri penceresinden yapılandırılabilir.
  • Görev Çubuğu Atlama Listeleri Başlat Menüsünde bir guillemet ile sunulur; Kullanıcı fare imlecini guillemet üzerinde hareket ettirdiğinde veya sağ ok tuşuna bastığında, Başlat menüsünün sağ tarafı genişletilir ve uygulamanın Atlama Listesi ile değiştirilir.
  • "Videolar", "İndirilmeler" ve "Kaydedilmiş TV" klasörlerine bağlantılar artık Başlat menüsüne eklenebilir.
Windows Vista'da tanıtılan Başlat Arama alanı, Denetim Masası öğelerinin anahtar kelimelerini aramayı desteklemek için genişletildi. Örneğin, Başlat düğmesini tıklattıktan sonra "kablosuz" yazarak, kablosuz ağa yapılandırma ve bağlanma, Bluetooth aygıtları ekleme ve sorun giderme ile ilgili Denetim Masası seçeneklerini gösterir. Windows Gezgini için Grup İlkesi ayarları, Etkin Dizin etki alanı yöneticilerinin veya uzman bir kullanıcının Başlat menüsündeki Arama Sonuçları görünümüne en fazla beş Internet web sitesi ve beş ek "arama bağlayıcısı" ekleme olanağı sağlar. Bölmenin alt kısmında görünen bağlantılar, aramanın seçili web sitesinde veya arama bağlayıcısı üzerinde yeniden yürütülmesini sağlar. Microsoft, ağ yöneticilerinin bu özelliği kurumsal Intranet'lerin veya dahili bir SharePoint sunucusunun aranmasını etkinleştirmek için kullanabileceğini önerir.
3.Masaüstü Slayt Gösterisi
Windows 7, kullanıcı tanımlı bir arayla masaüstü duvar kağıdını düzenli olarak değiştiren bir masaüstü slayt gösterisi özelliği sunar; değişiklik, Windows Registry.The masaüstü slayt gösterisi özelliği rss üzerinden elde edilen yerel görüntüleri ve görüntüleri destekleyen bir süre ile pürüzsüz bir soluk geçiş eşlik eder.
4.Görev Çubuğu
Windows Görev Çubuğu, Windows 95'te piyasaya sürülmesinden bu yana en önemli revizyonunu gördü ve önceki Hızlı Başlatma işlevini açık uygulama penceresi simgeleriyle birleştiriyor. Görev çubuğu artık renk Kişiselleştirme Kontrol Paneli ile değiştirilebilir bir Aero cam öğesi olarak işlenir. Dokunmatik ekran girişini ve yeni bir varsayılan simge boyutunu (daha küçük bir görev çubuğu boyutu olmasına rağmen) yerleştirmek ve daha yeni yüksek çözünürlüklü monitör modları ile orantılı olarak korumak için Windows Vista'dan 10 piksel daha uzundur.
Çalışan uygulamalar simgenin etrafında bir kenarlık çerçevesi ile gösterilir. Bu kenarlık içinde, fare imlecini izleyen bir renk efekti (simgenin baskın RGB değerine bağlı olarak) uygulamanın açılan durumunu da gösterir. Cam görev çubuğu Windows Vista'dakinden daha yarı saydamdır. Görev Çubuğu düğmeleri, 'birleştirilmez' veya 'görev çubuğu dolduğunda birleştirilmediği sürece' uygulama başlıklarını değil varsayılan olarak simgeleri gösterir. Bu durumda, yalnızca uygulama çalışmadığında simgeler gösterilir. Görev çubuğunda çalışan veya sabitlenen programlar yeniden düzenlenebilir. Bildirim alanındaki öğeler de yeniden düzenlenebilir.
5.Görev ilerleme
Görev çubuğunun görevlerinde ilerleme çubuğu, kullanıcıların bekleyen pencereye geçmeden bir görevin ilerlemesini bilmesini sağlar. Görev ilerleme, Windows Gezgini, Internet Explorer ve üçüncü taraf yazılımlarında kullanılır.
Etiket : Etkinleştir Windows 7 Professional ücretsiz , Windows 7 Profesyonel ürün anahtarı , Windows 7 Professional aktivasyon anahtarı , Windows 7 Professional seri tuşları , Windows 7 Activator , windows 7 profesyonel 64 bit ürün anahtarı , windows 7 profesyonel 32 bit ürün anahtarı
Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder