Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

Windows 8.1 Microsoft'tan Ücretsiz İndir (ISO Dosyası)

Windows 8/8.1, Microsoft tarafından Windows NT işletim sistemleri ailesinin bir parçası olarak üretilen kişisel bir bilgisayar işletim sistemidir. İşletim sistemi 08-01-2012 tarihinde üretime, 10-26-2012 tarihinde genel kullanılabilirlik ile piyasaya sürüldü.
Windows 8.1, Windows'un artık iOS ve Android gibi mobil işletim sistemleriyle rekabet ettiği tabletlerdeki kullanıcı deneyimini geliştirmek için işletim sisteminin platformunda ve kullanıcı arabiriminde büyük değişiklikler yaptı. Özellikle, bu değişiklikler Arasında Microsoft'un "Metro" tasarım dili dayalı bir dokunmatik optimize Windows kabuk, Başlangıç ekranı (hangi ekranlar bir ızgara üzerinde programları görüntüler ve dinamik olarak güncelleştirilmiş içerik), dokunmatik ekran girişi üzerinde durularak "uygulamalar" geliştirmek için yeni bir platform, online hizmetler ile entegrasyon (cihazlar arasında uygulamaları ve ayarları senkronize yeteneği de dahil olmak üzere) ve Windows Mağazası, satın alma ve indirme için yeni yazılım için bir online dağıtım.
Windows 8.1 Free Download 32 bit 64 bit
Windows 8.1, alan iletişimine yakın USB 3.0, bulut bilgi işlem ve gelişmiş biçimli sabit diskler için destek ekledi. Kötü amaçlı yazılımların önyükleme işlemine bulaşmasını önlemek için dahili virüsten koruma yazılımı, Microsoft SmartScreen kimlik avı filtreleme hizmetiyle entegrasyon ve UEFI Secure Boot'u UEFI firmware'e sahip desteklenen cihazlarda destek gibi ek güvenlik özellikleri sunuldu.

Windows 8.1 Microsoft'tan Ücretsiz İndir (ISO Dosyası)

Yöntem 1: Windows 8.1 doğrudan Mirosoft'tan indirebilirsiniz

Adım 2: Fareyi aşağı doğru hareket ettirin. Select edition'ı göreceksiniz. İndirmek istediğiniz Windows 8.1 sürümünü seçersiniz.
Windows 8.1 Free Download From Microsoft (ISO File)
Ardından Onayla'yıtıklatın.
Adım 3: Windows 8.1 dilini seçin
Windows 8.1 language
Ardından Onayla'yı tıklatın
Adım 4: Windows 8.1 iso indir linkini göreceksiniz. İndirmek istediğiniz Windows 8.1 sürümünü seçersiniz.
select Windows 8.1 version which you want to download
  • Windows 8.1 32 bit indirmek istiyorsanız "32 bit indir" düğmesine tıklayın
  • Windows 8.1 64 bit indirmek istiyorsanız "64 bit indir" düğmesine tıklayın
Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder