Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

Shadow Defender 1.5 Ücretsiz Tam Sürüm – Windows için Güvenlik Uygulaması

 

Shadow Defender 1.5 Ücretsiz Tam Sürüm – Windows için Güvenlik Uygulaması

 Ramakanth

Shadow Defender , Windows sisteminiz için alternatif bir güvenlik yazılımıdır.

Aslında, sisteminizi virüsler, truva atları, rootkit'ler ve kötü amaçlı yazılımlardan koruyan sanallaştırma yazılımıdır.

Bilinen kötü amaçlı yazılımları tespit etmek için bir imza veritabanına dayanan geleneksel antivirüs yazılımının aksine, Shadow Defender hafif sanallaştırma yazılımıdır.

Bu uygulama, sisteminizde sanal bir ortam oluşturur ve önceki duruma geri döndüğünüzde veya sisteminizi yeniden başlattığınızda, kötü amaçlı yazılımlar, virüsler, değiştirilen veya silinen dosyalar, indirilen dosyalar ve oluşturulan sanal alanda yaptığınız her şeyi içeren değişiklikler kaldırılacaktır. Shadow defender tarafından yeniden başlatıldıktan sonra silinecektir.

Bu şekilde Shadow Defender (veya kısaca SD ) gerçek sisteminizi kötü amaçlı yazılımlardan koruyacaktır, ancak bazı yeni truva atları/rootkit'ler hafif sanallaştırma uygulamalarını atlayabildiğinden Shadow Defender'ı virüsten koruma veya kötü amaçlı yazılımdan koruma yazılımının tam bir ikamesi olarak düşünemiyoruz.

Böylece Shadow Defender'ı mevcut güvenlik paketinizle bir güvenlik eklentisi olarak kullanabilirsiniz . Yazılım, herhangi bir virüsten koruma yazılımıyla birlikte çalışır. Örneğin, Kaspersky Antivirus ile birlikte kullanabilirsiniz .

gölge savunucusu

Shadow Defender'ın basit bir arayüzü vardır, uygulamanın ana penceresi, bölümlerin/sürücülerin mevcut durumunu depolama kapasiteleri, boş alan ve sanal ortam veya SD için kullanılan alan ile gösterir. Böylece bölümün normal modda mı yoksa gölge modunda mı olduğunu fark edebilirsiniz.

Mod ayarı bölümünde, 'Gölge moduna gir'e basmak , sanallaştırmayı belirtilen sürücüye/bölüme uygulayacaktır. Önyüklemede gölge modunu başlatmayı seçebilir ve sisteminiz kapatıldığında moddan çıkabilirsiniz.

Uygulama ayrıca dosyaları/klasörleri sanallaştırmanın dışında tutma seçenekleri sunar, ayrıca belirli kayıt defteri öğelerini gölge modundan da hariç tutabilirsiniz. Bir başka iyi özellik de, yönetim bölümü altında uygulama için bir şifre belirleyebilmeniz ve ayrıca bu bölümü bir tepsi simgesi ve içerik menüsü özelliklerini etkinleştirmek için kullanabilirsiniz.

Uygulamanın tek dezavantajı, her değişiklik için sisteminizi yeniden başlatmanız gerektiğidir, SD'nin nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.shadowdefender.com/help.html adresini ziyaret edin.

Ana Özellikler:

  1. Sistemdeki herhangi bir sürücü için hafif sanallaştırma.
  2. Korumadan muaf öğelerin bir listesini oluşturun.
  3. Orijinal durumuna geri yüklemek için sistemi yeniden başlatın.
  4. Şifre koruması.
  5. Gizliliğinizi korur ve virüsleri ve kötü amaçlı yazılımları önler.

Shadow Defender'ı Ücretsiz Alın:

Önceden etkinleştirilmiş yükleyiciyi bu bağlantıdan veya bu bağlantıdan indirin .

Kurun ve PC'nizi yeniden başlatın. Yükleyici önceden etkinleştirildiğinden herhangi bir lisans koduna ihtiyacınız yoktur.

Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder