Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Cheetah Tool Ücretsiz Sürüm

 

Cheetah Tool Ücretsiz Sürüm


Cheetah Tool Free Version, Cheetah Tool Developers tarafından oluşturulan, basit ve kullanıcı dostu arayüzü ile Samsung Akıllı Telefonlarınızdan FRP Korumasını çok hızlı bir şekilde kaldırmanıza veya atlamanıza olanak tanıyan küçük bir Windows bilgisayar uygulamasıdır.

Cheetah Tool Ücretsiz Sürüm

Cheetah Tool Ücretsiz Sürümünün çeşitli özellikleri arasında FRP Sıfırlama Aracı, Telefon Kilidini Sıfırlama, Ekran Kilidini Sıfırlama, Fabrika Sıfırlama, Dil Etkinleştirici, ADB FRP Aracı ve çok daha fazlası bulunur. FRP Sıfırlama aracı iki seçenekle birlikte gelir: FRP Exynos CPU'yu Sıfırla ve FRP Qualcomm CPU'yu Sıfırla.

Cheetah Tool Free Version'ı kullanarak, Exynos ve Qualcomm yonga seti üzerinde çalışan Samsung cihazlarınızdan FRP korumasını kolayca kaldırabilirsiniz. SM-G3816 / G3818 / G3819 / G386T / G386T1 / G386W / G388F / G5108 ve G5108Q dahil olmak üzere neredeyse tüm Samsung modellerini destekler.

Cheetah Tool'u kullanmak için, Universal ADB Driver'ı bilgisayarınıza yüklemeniz gerekir .

Android Universal Driver'ı bilgisayarınıza kurduktan sonra, Android cihazınızı USB veri kablosunu kullanarak bilgisayara bağlamanız gerekir. Ve Android cihazınız bilgisayar tarafından algılandığında, Aracı başlatmanız gerekir.

Cheetah Tool Ücretsiz Sürüm

Paket Adı : Cheetah_Tool_Free_Version.zip
Alternatif Adı : Cheetah Tool Ücretsiz Sürüm
Paket Sürümü : v1.0
Paket Boyutu : 28.9 MB

Ayna 1 (4shared)Ayna 2 (Pcloud)Ayna 3 (Yedekleme)

Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder