Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

ADB Komutu ile Herhangi Bir Mobil FRP Nasıl Kaldırılır

ADB Komutu ile Herhangi Bir Mobil FRP Nasıl Kaldırılır

ADB Komutları aracılığıyla herhangi bir Güvenliği FRP'yi Kaldırmak için yeni Yöntemi paylaşacağız.

SAMSUNG FRP 2016-2017 Güvenliğini ADB Komutlarıyla Kaldırmak İçin Bu Yöntemi Uygulayabilirsiniz.

ADB ve FastbootAndroid cihazlarla çalışırken kullanılan en vazgeçilmez araçlardan ikisidir. Köklendirmede sayısız kullanımıyla birlikte gerçekten değiştirmek, hata ayıklamak ve ince ayar yapmak istiyorsanız, ADB ve Fastboot herhangi bir Android cihaz sahibi için bir zorunluluktur. Tipik olarak, ADB ve Fastboot'u kurmak istiyorsanız, Android SDK'yı indirmeniz ve kurmanız gerekir (Android Geliştirme hakkında gerçekten bilgi edinmek istiyorsanız, buradan tam Android SDK'yı indirip yüklemenizi şiddetle tavsiye ederim), ancak bu insanlar için gereksiz olabilir. ADB ve Fastboot'u kurmak isteyenler. İşlemi basitleştirmek için ADB'nin ve Fastboot'un en son sürümünü sizin için hızlı ve kolay bir şekilde kuracak bir Windows yükleyici oluşturdum. Minimal ADB ve Fastboot'un toplam kurulumu yaklaşık 2 MB boyutundadır (Android SDK Araçlarının 90+ MB boyutuyla karşılaştırıldığında,


ADB nedir?

Android Hata Ayıklama Köprüsü (ADB)
Google tarafından Programcılar ve geliştiriciler için yapılan çok kullanışlı program. Komut satırına dayanır ve temel olarak belirli komutlara yanıt vermek için Android'inizle iletişim kurar. Adb hakkında çok fazla bilgi var, ancak en kullanışlı komutları şunları elde etmeyi sınırlıyor: -
Logcat:
Cihazlarımızın arka planında olup bitenlerin gerçek zamanlı günlüğü. Geliştiricilerin hangi bileşenin arızalandığını görmeleri gerçekten yararlıdır ve neyin başarısız olduğunu ve neyin düzeltilmesi gerektiğini araştırmalarını daraltmaya yardımcı olur. Kullanıcılardan birkaç kez cihazlarının hata veren günlük kedilerini vermeleri istenir. Kütük kedilerinin mümkün olan her ve en kolay şekilde nasıl elde edileceğini ayrıntılı olarak inceleyeceğiz.
Uygulama Kurulumu ve Yönetimi:
Uygulamaları doğrudan PC'nizden yüklemek veya toplu olarak yüklemek veya silmek istiyorsanız adb gerçekten kullanışlı olduğunu kanıtlıyor.
Kabuk Yürütme:
Terminal Emülatörünü duymuş olmalısınız. Android için temelde / system / bin, / system / sbin veya / system / xbin (bizim durumumuzda) klasörlerinde appletler olarak bulunan kabuk komutlarını (Linux komutları) yürütmek için bir uygulamadır. Burada, esas olarak kök tarama veya ROM kurulumu sırasında temel komutların yürütülmesi için kullanılan busybox adı verilen çok önemli bir uygulama kurulur. Çoğu zaman ROM'ların güncelleyici komut dosyası, yüklemek için busybox komutlarını kullanır. Eh, bu komutlar sizin cihazınızdan da başlatılabilir ancak adb'den başlatılabilirler, programcılar için de kolaylaştırır.
İtme ve Çekme:
En çok kullanılan adb komutları. adb, yeni cihaz geliştiricilerinin komut çekerek cihazların yapısı ve temel bilgileri hakkında fikir edinmesini çocuk oyuncağı haline getiriyor. Çıkarabiliriz, yani cihazlarımızdan herhangi bir dosya veya klasörü, hatta cihazları köklendirmeden kök dizinleri bile bilgisayarımıza kopyalayabiliriz. Yeni cihazların root'larının ve ROM şeflerinin bir fikir edinmesine ve modlarını bunlara uygulamasına yardımcı olur. İtmek de çok kullanışlı bir komuttur. Dosyalarınızı ve klasörlerinizi PC'den cihazınıza kopyalar. Bazı / sistem uygulamalarını ve diğer şeyleri zorlamak için çok yararlı
Yeniden bağlama ve izinleri ayarlama
Temel komutlar: -
Elbette, kurtarma modunda ve indirme modunda yeniden başlatma ve yeniden başlatma gibi temel komutlar desteklenmektedir.
Diğerleri:
Hızlı önyükleme, uyarlama vb. Gibi adb'nin birkaç başka özelliği vardır.

Gereksinimler:

Windows'ta Minimal ADB ve Fastboot Nasıl Kurulur:

  1. Minimal ADB ve Fastboot setup.exe'yi buradan indirin
  2. Yükleyicilerin talimatlarını izleyin ve Minimal ADB ve Fastboot'u nereye yüklemek istediğinizi seçin (Basit olması için Masaüstüne yüklemeyi seçiyorum)
  3. Minimal ADB ve Fastboot'un nereye kurulacağını seçtikten sonra, kurulum için bir Başlat Menüsü Klasörü oluşturmak isteyip istemediğinizi seçin.
  4. Nereye kurulacağını seçtikten sonra ve bir Başlat Menüsü Klasörü oluşturmak istiyorsanız kurulum seçeneğini seçin.
  5. Kurulum Sihirbazı tamamlandıktan sonra Minimal ADB ve Fastboot'u başlatmayı seçebilirsiniz.
  6. Kurulum sırasında oluşturmayı seçtiğiniz Başlat Menüsü Klasörüne veya oluşturmayı seçtiğiniz masaüstü kısayoluna gidip Minimal ADB ve Fastboot'u seçerek Minimal ADB ve Fastboot'u da başlatabilirsiniz.
  7. Şimdi açık bir komut penceresi görmelisiniz, komut penceresi açıkken artık cihazınıza ADB ve Fastboot komutları verebilirsiniz.

SAMSUNG FRP'yi ADB Komutu ile Kaldırma:

  1. GSM Karachi 786 veya başka bir Web sitesinden ADB Etkinleştir Dosyaları indirin (Tüm SAMSUNG ADB Etkinleştirme Dosyalarını İndirin) Buraya Tıklayın
  2. Tar dosyasını Odin veya başka bir Araç aracılığıyla yükleyin.
  3. Artık sizinki Mobil ADB Etkinleştirildi ve Bu Komutları ADB Terminali üzerinden koyabilirsiniz.
adb kabuk içeriği ekle --uri içerik: // ayarlar / güvenli --bind adı: s: user_setup_complete --bind değeri: s: 1
Komut Üstünde Çalışmıyorsa Bu Komutu Deneyin

adb kabuğu başlangıç ​​-n com.google.android.gsf.login /
Komut Üstünde Çalışmıyorsa Bu Komutu Deneyin

adb shell am start -n com.google.android.gsf.login.LoginActivity
Tebrikler FRP'niz Başarıyla Kaldırıldı. Tüm komutlar çalışmıyorsa, bu yazıya yorum yapın. FRP'nizi kaldırmak için size başka bir çözüm vereceğim.

Qualcomm FRP veya Diğer Aygıtları Fastboot Komutlarıyla Kaldırma:

  1. Fastboot'ta Cep Telefonunuzu Girin
  2. ADB ve Fastboot Terminalini açın
  3. Komutun Altına Girin
fastboot -w
Komut Üstünde Çalışmıyorsa, Komut Altında Kullanın

fastboot silme yapılandırması

Komut Üstünde Çalışmıyorsa, Komut Altında Kullanın
fastboot -i 0x2a96 yapılandırma silme

FRP MTK veya SPD Cep Telefonlarını ADB Komutu ile Kaldırma:

  1. Bu Yöntemi Kullanarak Ayarlara gidin. XT1254 FRP Çözümü
  2. Herhangi bir Motorola Lolipop ve Marshmellow FRP Nasıl Bypass Yapılır  Buraya Tıkla
  3. Ayardan USB Hata Ayıklamayı etkinleştirin.
  4. ADB ve Fastboot Terminalini açın.
  5. Bu Komutları Koy.
adb kabuk içeriği ekle --uri içerik: // ayarlar / güvenli --bind adı: s: user_setup_complete --bind değeri: s: 1
Komut Üstünde Çalışmıyorsa Bu Komutu Deneyin

adb kabuğu başlangıç ​​-n com.google.android.gsf.login /
Komut Üstünde Çalışmıyorsa Bu Komutu Deneyin

adb shell am start -n com.google.android.gsf.login.LoginActivity
Artık hiç kimseye FRP Kaldırma Aracı için ödeme yapmıyorsunuz.
Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder