Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

ClockworkMod (CWM) Recovery 5.0.2.7 Yüklemek

  1. Telefonunuzun şarjının %50 ve üzerinde olduğundan emin olunuz
  2. Telefon rehberi, resimler ve diğer önemli bilgileri yedekleyin
  3. Buraya tıklayarak  T20 için clockworkmod dosyasını indirin (ClockworMod 5.0.2.7(Nirvana).zip)
  4. Telefondan, Ayarlar -> Uygulamalar -> Geliştirme > Usb Hata Ayıklaması nı aktifleştirin
  5. Telefondan, Ayarlar -> Uygulamalar -> Hızlı Önyükleme ‘yi devredışı bırakıp telefonu kapatın
  6. İndirdiğiniz ZIP‘deki dosyaları bir kılasöre çıkartın
  7. Telefon kapalı iken, “Ses kısma + Güç” tuşlarına aynı anda bir süre basılı tutuyoruz ve cihazıfastboot konumuna almış oluyoruz. Bu esnada  mavi ekranın ortasında TURKCELL yazısı görünecektir.
  8. Windows’da telefonunuzu USB ile bağlayın. Bağladığınızda driver (sürücü) otomatik yüklenecektir internete bağlı iseniz. Eğer yüklenemezse Bilgisayarım > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisi > Android Phone üzerinde sağ tıklayıp Sürücüyü Güncelleştir diyoruz ve ZIP dosya açtığımız kılasör altındaki “Android ADB Driver” gösterip ADB sürücüsünü yüklüyoruz.
  9. Telefon fastboot konumunda iken cihazı usb kablo ile bilgisayarımıza bağlıyoruz, ve ZIP dosya açtığımız kılasörde bulunan ClockWorkMOD 5.0.2.7 (Nirvana).bat dosyasını çalıştırın, yükleme hemen gerçekleşecek ve ardından telefonunuz kapatılıp açılacaktır. Otomatik kapnamazsa pili çıkartıp takın ve Ses Açma + Güç düğmelerine bir süre beraber basarakRecovery ekrana ulaşıp yüklemeyi kontrol ediniz. Aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Üstte sürüm numarası v5.0.2.7 görünecektir.
ClockworkMod5
Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder