Recent Post

Contact

Ads 300 x 600

Recent Posts

Recent Posts

Pages

Categories

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

Windows 7 : Telefon ile Aktivasyon

Eğer Windows 7 kurulumundan sonra Windows kopyanızı internet üzerinden etkinleştirmekte problem yaşıyorsanız veya Windows kopyanız orjinal olduğu halde yasal olmadığı uyarısını alıyorsanız bunu telefon ile etkinleştirebilirsiniz.




1- Başlat menüsü arama satırına slui.exe 4 yazın ve "Enter"a basın.



2- Ülke seçimini yaptıktan sonra İleri deyin.


3- İlk başta bir teyp kaydı sizden açılan pencerede gördüğünüz numaraları (Resimde XXXX olarak görünen yerdekiler) girmenizi isteyecek.

4- Numaraları girdikten sonra size bir "Aktivasyon Kodu" verilecek. Eğer bu kodu başarılı bir şekilde aldıysanız 6. Adım'a geçin.

5-Genellikle bu otomatik etkinleştirme işe yaramaz.Eğer sizde de böyle olduysa hattan ayrılmayın.Bir süre sonra bir operatöre bağlanacaksınız.(Eğer operatöre bağlanabilmeniz için talimatlar verilirse uyun)

  • Not: Karşınıza çıkan operatöre durumunuzu samimi ve anlaşılabilir bir şekilde anlatın.Örneğin anakart değiştirdiyseniz veya bu duruma sebep olabilecek bir donanım değişikliği yaptıysanız bunu belirtmeyi unutmayın.

6- Aldığınız "Aktivasyon Kodu"nu altta boş bulunan kutucuklara girin ve İleri deyin.

7- Eğer numaraları doğru girdiyseniz aktivasyonun başarılı olduğuna dair bir mesaj alacaksınız.
Google Plus ile Paylas

About zafer

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder